Attention!

These forums are not monitored. We provide the discussions forum as a place for users of free extensions to help each other and find answers, not as a place for our staff to deal with urgent support issues. Our staff very rarely responds to forum posts. Occasionally we will respond to forum posts but responses are not guaranteed.

If you have an active subscription for a commercial extension and wish to receive support please login to your Artetics.com account and submit a ticket. The ticketing system is the best way for you to get assistance in a timely manner.

Thank you!

Artetics Forum

  1. John
  2. Art Wijmo Menu
  3. Thursday, 16 February 2017
I recently installed the Art Wijmo Menu - and focussed on the look. I got the menu how I like it visually, but when I went to use it...it doesn't link correctly.

For example, the url is http://prestigepcs.com/

On the previous menu I was using, when you click on "Pest Control", it would correctly go to http://prestigepcs.com/pest-control

With the Art Wijmo Menu, that has changed to http://prestigepcs.com/?id=1 which is incorrect.

Since I did modify the looks of the menu a little, I figured maybe, though unlikely, I broke a code or something. So I re-uploaded the unmodified file, and there was no difference other than the appearance changed back to original. Operationally it is still messed up.

What can I do to correct this?
Sorry, the discussion is currently locked. You will not be able to post a reply or a comment at the moment.