Attention!

These forums are not monitored. We provide the discussions forum as a place for users of free extensions to help each other and find answers, not as a place for our staff to deal with urgent support issues. Our staff very rarely responds to forum posts. Occasionally we will respond to forum posts but responses are not guaranteed.

If you have an active subscription for a commercial extension and wish to receive support please login to your Artetics.com account and submit a ticket. The ticketing system is the best way for you to get assistance in a timely manner.

Thank you!

Artetics Forum

  1. Will Rosner
  2. Art News Ticker
  3. Monday, 29 June 2015
Hi,

I was using another news ticker, but I switched to yours because the first was throwing js errors.

The site I have installed it on is http://curefa.org. There are 5 news ticker modules on the left side of the main content area.

I have it set-up properly, but I'm having an issue with the link that is created in mod_artnewsticker.php. I was going to just write a template override, but then realized that this module is not conforming to the standard MVC layout.

When you click on any of the articles, the url that the module is trying to create appears to be:
http://curefa.org/?id=#### (shows the actual article id!)

I see the code
echo '<li class="news-item"><a href="' . JRoute::_('index.php?option=com_content&view=article&id=' . $row->id) . '">' . $row->title . '</a></li>';

and it looks correct. It just doesn't act that way.

The site is using the most current version of Joomla and uses the T3 Framework with the t3_bs3_blank template. Any idea why these modules are not responding properly?

Thanks,
Will
References
  1. http://curefa.org
Accepted AnswerPending Moderation
0
Votes
Undo
Hello Will,

I have nearly the same problem. I'm also working with the T3-Framework and the url structure is not working. How have you solved the problem?

hope you read it ....
  1. more than a month ago
  2. Art News Ticker
  3. # 1
Accepted AnswerPending Moderation
0
Votes
Undo
Hi
i have the same issue with ja simpli temple (joomla 3.5.1)
i need to not load jQuery in module parameter to see the module

and like issue above my article link is, http://mywebsite.xx/?id=####

this post is mark as resolved without give us the trick

possible to have it

thanks
  1. more than a month ago
  2. Art News Ticker
  3. # 2
Accepted AnswerPending Moderation
0
Votes
Undo
Hi All,

I have the same issue with JA Purity iii

Joomla v. 3.5.1
Purity iii v. 1.1.6

Any help
  1. more than a month ago
  2. Art News Ticker
  3. # 3
Accepted AnswerPending Moderation
0
Votes
Undo
I had the same problem and I think I've got the solution. On your site, in modules/mod_artnewsticker/mod_artnewsticker.php there's a section of code that looks like:


foreach ($rows as $row) {
echo '<li class="news-item"><a href="' . JRoute::_('index.php?option=com_content&view=article&id=' . $row->id) . '">' . $row->title . '</a></li>';
}


(The "echo" line is what the OP posted). That's where it's getting the rather simplistic link from. With the help of a look through the Expandable News Ticker code, I've changed mine to this:


foreach ($rows as $row) {
$slug = $row->id.':'.$row->alias;
$catslug = $row->catid.':'.$row->category_alias;
$link = JRoute::_(ContentHelperRoute::getArticleRoute($slug, $catslug));
echo '<li class="news-item"><a href="' . $link . '">' . $row->title . '</a></li>';
}


Seems to work for me, assuming this is the same issue you were having. You could also add a 'target="_blank"' in the href here if you felt like it.

HTH

John
  1. more than a month ago
  2. Art News Ticker
  3. # 4
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!